Laadukas anturamuotti Formexilta

Tilaa anturamuotti Formexilta. Formex perustusjärjestelmässä käytettävä anturamuotti mahdollistaa talon perustuksissa käytettävien anturoiden asentamisen helposti, nopeasti ja edullisesti. Koska muottien mitoitus on lähes rajaton, sopivat anturamuotit niin yksityisille omakotirakentajille kuin rakentamisen ammattilaisillekin.

Anturamuotit valmistetaan Formex -perustusjärjestelmän tuotteista anturamittojen mukaan. Tämän jälkeen ne toimitetaan työmaalle, jossa anturamuotit voidaan kasata nopeasti ja helposti valuvalmiiksi yksiköiksi, joita ei valun jälkeen tarvitse purkaa.

 

Miksi valita Formex anturamuotti?

­Helppo asentaa
Formex anturamuottien asennus työmaalla on helppoa, vaivatonta eikä vaadi erityisosaamista.

 

Nopea valaa
Valmiiksi raudoitetut anturamuotit mahdollistavat anturan tekemisen alusta loppuun jopa yhdessä päivässä.

 

Kevyt käsitellä
Anturamuotit ovat kestäviä, mutta silti kevyitä. Asennus on mahdollista tehdä jopa yksin.

 

Edullinen ja laadukas
Formex anturamuotti on hinnaltaan edullinen ja toimivuudeltaan laadukas vaihtoehto.

 

Ei rakennusjätettä
Valun jälkeen muotteja ei tarvitse purkaa, joten rakennusjätteen poistamisesta ei kerry lisäkustannuksia.

 

Ympäristöystävällinen vaihtoehto
Valun jälkeen paikalleen jäävistä anturamuoteista ei erkane ympäristöön haitallisia aineita.

 

Viikossa työmaalla
Formexin vakiotuotteet saapuvat työmaalle viikossa tai nopeammin. Toimitusalue kattaa koko Suomen.

 

 

Formex anturamuotit helpottavat rakentamista

Anturamuottien asennus on rakennuksen pohjatöiden jälkeen ensimmäinen työvaihe, joten tuotteen laatuun kannattaa panostaa. Anturan tehtäviin kuuluu mm. rakennuksen painon jakaminen, joten kyseessä on rakenteiden kestävyyden kannalta varsin keskeinen osa. Tästä syystä antura kannattaakin tehdä valmiin ja laadukkaan järjestelmän avulla.

Oikein valittu anturamuotti säästää aikaa muihin rakennustapoihin verrattuna ja lisäksi työ käy helposti ja nopeasti. Formex anturamuotti on kustannustehokkuudeltaan erinomainen vaihtoehto anturan tekoon, oli rakennuksen perustustapa mikä tahansa.  

Formex anturamuotti soveltuu erinomaisesti asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan rakennuksiin sekä maanrakentamisessa tarvittaviin anturamuotteihin. Anturamuotit tehdään verkkohitsausmenetelmällä valmistetuista teräslankaverkoista, jotka laminoidaan polyeteenikalvolla molemmin puolin. Muotit toimitetaan työmaalle sisäkkäin pinottuina viiden metrin pituisina elementteinä.

Jatkuvien anturamuottien lisäksi Formexilla on paalu- ja pilarianturamuotteja, joiden mitoitus on lähes rajaton. Muotit paalu- ja pilarianturoihin tehdään erikoisteräslankaverkoista, jotka laminoidaan molemmin puolin polyeteenikalvolla. Muotit voidaan valmistaa perinteisten rakennuskohteiden lisäksi myös tavallista haastavampiin kohteisiin. Paalu- ja pilarianturamuotit toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Jatkuvien anturamuottien sekä paalu- ja pilarianturamuottien hintaan sisältyy tarpeellinen määrä sidekoukkuja. Muotteihin asennettava lisäraudoitus on myös mahdollista valmistaa Formexilla ja lähettää työmaalle muottien kanssa ilman lisärahtikustannuksia.

Lisätietoja Formex anturamuoteista saa Formex  -esitteestä, Formex -asennusohjeista tai ottamalla meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

 Kalkkipetteri, 08700 Lohja

Formex Oy

-

Timo Tamminen

toimitusjohtaja, tuotanto & myynti

-

Jukka-Pekka Reso

tuotanto

-

TARJOUSPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.