Paalu- ja pilarianturat

Formex paaluantura nopeuttaa työtä

Paaluantura on helppo ja nopea tehdä käyttämällä Formexin paaluanturamuotteja. Muottien mitoitus on lähes rajaton ja siksi paaluanturoita voidaan käyttää haastavimmissakin rakennuskohteissa.

Formex paaluanturamuottien asennus onnistuu huomattavasti perinteisiä asennusmenetelmiä nopeammin. Aikaa säästyy myös valun jälkeen, koska muotteja ei tarvitse purkaa. Näin ollen muottien avulla valmistettu paaluantura ei aiheuta myöskään pois kuljetettavaa rakennusjätettä, joka lisäisi työn määrää ja aiheuttaisi lisäkustannuksia.

Paaluanturamuotit toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Mukaan kuuluu myös tarpeellinen määrä muottisiteitä. Raudoitus on myös mahdollista valmistaa Formexilla.

Pyydä tarjous »

Formex pilariantura on käytännöllinen

Pilarianturamuotit nopeuttavat ja helpottavat asennustyötä moninkertaisesti perinteisiin menetelmiin verrattuna. Pilarianturamuottien mitoitus on myös lähes rajaton, jonka ansiosta pilariantura on mahdollista valmistaa perinteisten rakennuskohteiden lisäksi myös tavallista haastavampiin kohteisiin. Koska pilarianturamuotteja ei tarvitse purkaa valun jälkeen, vältytään muottien käytöllä myös rakennusjätteen aiheuttamalta lisätyöltä ja lisäkustannuksilta.

Formex –malliston pilarianturoiden anturamuotit toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuna elementteinä. Mukaan kuuluu myös tarpeellinen määrä muottisiteitä. Raudoitus on myös mahdollista valmistaa Formexilla. Sekä paalu- että pilarianturat on mahdollista toimittaa työmaalle valuvalmiina yksikköinä.

Jos haluat tietää lisää Formex paalu- tai pilarianturoista, ota yhteyttä myyntiimme.

Pyydä tarjous »