Talon perustukset

Talon perustukset valmistuvat Formex anturamuoteilla nopeasti ja edullisesti ilman, että perustusten laadusta ja lujuudesta tarvitsee tinkiä.

Muoteilla voidaan tehdä perustukset asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan käyttöön tuleviin rakennuksiin. Anturamuottien mitoitus on lähes rajaton, joten anturamuotit sopivat sekä yksityisille omakotirakentajille että rakentamisen ammattilaisillekin.

Formex-anturoiden ansiosta talon perustukset saadaan valmiiksi merkittävästi nopeammin kuin perinteisellä tavalla. Myös syntyvän rakennusjätteen määrä on pienempi. Järjestelmämme keskeisimpiä päämääriä onkin tehdä perustusten asentamisesta nopeaa, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta.

Ota yhteyttä!

Talon perustukset mitoista riippumatta

Formex-perustusjärjestelmään kuuluvien seinäanturamuottien lisäksi Formexilla on tarjolla paalu- ja pilarianturamuotteja. Kaikkiin muotteihin ja muottikokoihin sisältyy aina tarpeellinen määrä muottisiteitä. Myös lisäraudoite on mahdollista tilata Formexilta. Avullamme talon perustukset vaivattomasti ja nopeasti!

Pyydä tarjous »

Laadukkaat talon perustukset vaivattomasti Formex-järjestelmällä

Anturamuotit valmistetaan Formex-perustusjärjestelmän tuotteista anturamittojen mukaan. Talojen perustuksissa käytettävät jatkuvat anturamuotit sekä paalu- ja pilarianturamuotit valmistetaan verkkohitsausmenetelmällä teräslankaverkosta.

Kaikki tuotteet laminoidaan polyeteenikalvolla molemmin puolin. Jatkuvat anturamuotit toimitetaan työmaalle sisäkkäin pinottuina viiden metrin pituisina elementteinä. Paalu- ja pilarianturamuotit taas toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Helppo asennus onnistuu yksinkin

Talon perustukset on helppo asentaa Formex anturamuoteilla. Muotit on helposti ja nopeasti kasattavissa valuvalmiiksi yksiköiksi. Itse asennustyössä ei tarvita muuta kuin voimapihdit teräksien katkaisuun, puukko muovipinnan leikkaamiseen sekä raudoittajan sidontakoukun ja sidelankaa muottien yhdistämiseen. Asennustyö on siis mahdollista tehdä jopa yksin.

Mikäli muotteihin tarvitaan lisäraudoitetta, kuten hakaelementtejä ja/tai harjaterästä, on ne myös mahdollista tilata Formexilta. Voimme lähettää lisäraudoitteet työmaalle yhdessä muottien kanssa ilman lisätoimituskuluja.

Sen jälkeen kun anturamuotit on asennettu paikalleen, tuetaan ne käyttämällä muottisiteitä. Kaikkien muottikokojen mukana tulee aina tarvittava määrä muottisiteitä. Muottisiteet sisältyvät muottien hintaan. Muottisiteiden asentamisen jälkeen muotit ovat valmiit valua varten. Valun jälkeen ei muotteja ei tarvitse purkaa pois.

Kysy lisää talon perustusten rakentamisesta

Lisätietoja talon perustusten rakentamisesta löytää Formex-asennusohjeesta tai ottamalla yhteyttä ja kysymällä, kuinka perustus voidaan toteuttaa Formex-perustusjärjestelmän avulla. Vastaamme erittäin mielellämme kysymyksiin!

Pyydä tarjous anturamuoteista »